Word nu lid

Waarom niet eens proberen, bij ons is eerste jaar gratis.

Word lid van een levende vereniging en u kunt deelnemen aan een reeks boeiende, leerrijke en amusante activiteiten. Het tuingebeuren komt regelmatig aan bod, van theoretische lessen tot praktische snoeilessen. Een jaar gevuld met wandelingen, van dauwtrip tot avondwandeling, van lentewandeling tot winterwandeling. U kan deelnemen aan onze jaarlijkse ééndagsreis, feestvergadering, algemeen vergadering, …..en niet te vergeten ons wandelweekend. Wij organiseren jaarlijks een bedrijfsbezoek, cursussen van manden vlechten tot diepzeeduiken. Leuke activiteiten zoals bowling, muurklimmen, carten, kegelen, stöpke kappen… Kortom, onze vereniging staat open voor alles en nog wat. Van onze nationale organisatie kan u daarenboven nog rekenen op het ledenblad "Buiten" en het schitterend tijdschrift "Nest". Een blad boordevol weetjes over wonen en leven op het platteland, met uitstekende tuintips voor wie groene vingers heeft, met interviews van mensen met pit en persoonlijkheid, met kanttekeningen en cursiefjes ...Word nu lid en u bent meteen een jaar gratis lid.

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.